Контакт

ЈУ Младински културен центар

Меѓународен театарски фестивал МОТ

кеј Димитар Влахов 15

МК-1000 Скопје

Т: +38923115225
E: contact@mot.mk

Билетарница МКЦ

Т: +38971305695
E: bileti@mkc.mk

Contact Us