Почитувани медиумски соработници, Ве покануваме да се акредитирате за престојниот 44. MOT до вторник 10.09.2019 година. Известување за одобрените акедитации ќе добиете пред почетокот на фестивалот на 12.09.2019 (четврток). Со цел успешна соработка во текот на целиот фестивал, секојдневно ќе бидете во можност да комуницирате со нашата ПР служба press@mkc.mk. Со почит МКЦ
Dear media partners, We humbly invite you to apply for accreditation for the following 44. edition of MOT International Theater Festival until 10th September 2019 (Tuesday) at the latest. The notification about the approved accreditation’s will be sent to you before the beginning of the festival by 12th September 2019 (Thursday). You are encouraged to communicate with our PR service throughout the whole duration of the festival for more information on the program press@mkc.mk. Sincerely, MKC

    PRESSmot_ev4re0